Aktuellt

Sommarkonsert på söndag!

Locketorps kyrka
Nu är det dags för sommarkonserter och först ut är Väring, ett litet samhälle med en vacker kyrka, ca 1,5 mil nordöst om Skövde.
Under rubriken "Vilken underbar värld" är jag inbjuden att ge en konsert tillsammans med Pastoratets körer och musiker. Och vi kommer bjuda på en härlig musikstund.
Efteråt säljer och signerar jag mina skivor.

Läs mer…

Boksignering med Emmeli Ahlander

Emmeli Ahlander 840x664

Emmeli Ahlander kommer till min lokal och berättar om sin nya bok 'Du är utvald' som handlar om att aktivera sina gåvor, träna sina tankar & leva det liv du är kallad till!

Jag kommer också att sjunga några sånger och kvällen avslutas med ett samtalsforum med Emmeli och mig där även frågor från publiken välkomnas.

LENA MARIAS VARDAGSRUM
Google Maps »
Brahegatan 46
553 34 Jönköping
Tel: 070-320 30 77
E-post »

Biljett 150 kr. I biljetten ingår kaffe/te och en fralla. Köp här «

Läs mer…

Två nya produkter!

Två nya produkter!

Det har kommit två nya produkter i Forevers sortiment.

Gummy

Mjuka och lättuggade vitamingummies

Forever Immune Gummy är en mumsig tuggis med tropisk fruktsmak fullproppad med hjälpsamma vitaminer och mineralen zink. Helt vegansk och innehåller inget gelatin.

LÄS MER HÄR »

Day Lotion SPF 20

Välkommen tillbaka!

Protecting day lotion är en nygammal bekantskap i sortimentet, efterlängtad av många som en skyddande dagcreme. Nu med förbättrad formula och ny förpackning. Med solskyddsfaktor SPF 20 kan du möta vårsol…

Läs mer…

Äntligen Skottland!

Glasgow, Partick Victoria Park Church 840x664

För första gången i mitt liv får jag äntligen besöka Skottland. Jag har tänkt så många gånger att jag skulle resa dit, jag har både haft en gudson som bott med sina föräldrar där under många år och så har jag en släkting som har bott i Glasgow många år. Det är min "syssling" Elisabeth som varit initiativtagare och planerat hela denna lilla turné som jag ska få göra under en helg i Glasgow.

På fredagen sjunger jag på invigningen av en konstutställning som pågår hela helgen och som jag också som …

Läs mer…

Vernissage på Galleri Mun&Fot i Solna!

Vårvernissage 2023

Efter ett långt uppehåll på grund av pandemin som pausat mycket av våra aktiviteter har vi nu glädjen att åter inbjuda till vernissage i vårt fina Galleri Mun&Fot på Bergshamra torg i Solna.

Vi firar vårens ankomst med Vårsalong lördagen den 6 maj kl. 12.00 tillsammans med flera av föreningens svenska konstnärer. Allt inramat av vårens konstutställning. Jag inleder och sjunger några sånger kl. 12.00 och sedan får ni mingla runt och titta på utställningen och ta en titt i vår shop.

Varmt välkom…

Läs mer…

15% rabatt på Forever Key 3!

0152e6ba-f640-4ebf-bb78-934f8783b868

Just nu finns en kampanj på kosttillskott som ger dig de grundläggande vitaminerna, mineralerna, fettsyrorna och de levande mjölksyrabakterier.
Din redo-för-dagen-trio! Erbjudandet gäller till 9 maj, eller så långt lagret räcker.

Forever Key 3 innehåller:
Forever Daily
12 viktiga vitaminer, 8 mineraler, Aloe vera, lykopen och koenzym Q10.

Forever Arctic Sea
Ett balanserat tillskott med en kombination av omega-3-fettsyrorna DHA och EPA som båda bidrar till hjärtats normala funktion.

Forever Activ…

Läs mer…

Frida Moisto signerar i Lena Marias Vardagsrum

Frida Moisto 840x664
Tisdagen den 2 MAJ, kl. 19.00

Jönköpings egen deckardrottning kommer och berättar om sina böcker, sitt författarskap och om 4e boken i serien om kriminalkommissarien Lisa Engström som just släppts.

Frida Moisto debuterade med kriminalromanen Som nitroglycerin 2019. Därefter har hon skrivit tre böcker om kriminalkommissarien Lisa Engström. Den 25 april släppte Frida den fjärde delen Märkt i romansviten. Handlingen i hennes böcker är förlagd till trakterna kring Jönköping, där hon är uppvuxen oc…

Läs mer…

Konstutställning i Lena Marias Vardagsrum

Konstutställning 230429-30 840x664
29-30 APRIL
lördag: 10.00-15.00 söndag 11.00-15.00

Kom och besök en unik utställning! 

Carina Swart / CARS Art, från Västerbotten men Jönköpingsbo sedan 80-talet, har under många år arbetat som arbetsterapeut samt frilansat inom målning, fotografering och fri Haiku.

Med naturen som energikälla skapar hon intuitivt, där varje penseldrag får sväva fritt, utan krav och förväntningar, i en ögonblickskänsla.

Per Alvarsson / Alver Art, har sina rötter i Vimmerby men har i över trettio år bott i Jön…

Läs mer…

Vill du ha mjuka händer?

Tvål

Då är du varmt välkommen på tisdag!

Jag bjuder på en enkel fika och sedan berättar jag om Aloe Vera-vardagsprodukter. Vi beräknas vara klara inom en timme.

Max 10 personer tar jag emot vid varje tillfälle, kolla gärna med en vän. Det vore jättekul du/ni kan komma! Det kostar inget men du måste boka din/er plats.

Tisdagen den 11 april kl. 17.00-18.00

Lena Marias Vardagsrum
Brahegatan 46
553 34 Jönköping

 BOKA HÄR »

Läs mer…

Filmtajm med Roland Utbult

Roland Utbult 840x664 2

Sista tisdagen i april, den 25 april kl. 19.00, blir det filmkväll. "Roland Utbult- jag kommer som jag är” visas och vi får möta dokumentärfilmaren Stefan Quinth som är med denna kväll.

I filmen medverkar bland annat Alf Svensson, Ulf Christiansson, Lars Adaktusson, Rolands familj, musiker, klasskamrater, och ö-bor. Endast 70 gäster får plats så passa på att boka direkt. 

I biljetten ingår förtäring (rostbiff och potatissallad) som serveras vid 18.30 en halvtimme innan. Och till filmen blir d…

Läs mer…