Aktuellt

Här kan du läsa om senaste nytt på alla fronter!
Vill du istället se vart jag framträder - ta en titt på TURNÈPLANEN »

Hjälpen har nått fram!

Geralds föräldrar

Återigen, ett stort tack till dig som gett en gåva! Nu har vi fått lite rapporter från Uganda.

Ezra har fått ekonomisk hjälp att gå vidare i sina lärlingsstudier och fått en ny rullstol och en stickmaskin.

Ezra wheel chair  Ezra stickmaskin

Gerald har fått hjälp med ett års studier och han är också med och tävlar i nationella idrottstävlingar (längst till hö, främre raden i bilden) så han har fått kläder, skor, ryggsäck m.m. Hans mamma Clemensia har också fått två får.

Gerald fotboll  Clemensia

JBs boende på specialskolan är betald ett år till …

Läs mer…

Är du kreatör?

VEOreklam

Tar du mycket bilder? Eller gör du musik? Driver du en pod? Eller gör du film/vlog? Och äger du själv rättigheterna till det?
Jag är väldigt glad och hoppfull över att vara involverad i en ny app som snart ska lanseras. Hela idén bygger på att man som kreatör ska få mer betalt för streaming. Appen ska vara en prenumerationstjänst utan algoritmer med musik, bilder, videos, poddar mm där kreatören själv behåller den största vinsten.
Om du är intresserad av att veta mer om denna nya app, som ännu är …

Läs mer…

Erbjudande!

Forevermöjlighet

Vad sägs om att få minst 30 % rabatt? Inte bara den här veckan, eller till och med den här månaden, utan varje gång du handlar för resten av ditt liv!
Du engagerar dig så mycket du vill, kanske bara köper till dig själv och din familj eller kanske börjar en helt ny karriär. Oavsett vilket du väljer får du minst 30 % rabatt som Forever Business Owner. Vill du veta mer?


För er som känner mig så vet ni att Forevers Aloe Veraprodukter har hjälpt min utslitna kropp enormt mycket. Så jag vill gärna d…

Läs mer…

Sommarfest i Kristinehamn

Svenska flaggan

På självaste nationaldagen har jag den stora glädjen att vara gäst på seniorernas Sommar-fest. Jag kommer underhålla med sånger och berättande.

Efteråt är det tårtbuffé! Och jag säljer och signerar mina skivor.

Anmäl till 076-190 79 79

 

Läs mer…

Avslutad insamling

Ezra, Gerald, JB 840x664

Så roligt att så många ville vara med att ge en gåva till Ezra, Gerard, och JB. Nu är pengarna skickade till Uganda och vi har fått ett fint tackbrev tillbaka. Det ska bli roligt att följa dessa tre pojkar framöver när de växer upp.

LÄS MER »

Vi fortsätter att stödja barnen i Bangkok. Och nu när jag snart börjar resa till andra världsdelar igen kommer jag säkert att träffa på fler människor med olika funktionsvariationer runt om i världen som är i desperat behov av hjälp. Så följ gärna vårt ar…

Läs mer…

Nu händer mycket roligt!

Taberg

Äntligen på väg
Jag förlänger mina steg
Luften smakar som en jordgubbspaj
En solig dag i maj

Jag älskar det sista rimmet skrivet av Kenneth Gärdestad. En underbar en låt som jag får sjunga på många ställen nu i maj. Det har varit dagledigträffar, konserter, vernissage med mera.

Samtidigt håller jag på att slutföra Inspirationskursen i livsglädje. Det är en lång och stor process men otroligt intressant och roligt. Vad är det som gör att man mår bra? Och hur ska man tänka i livets olika händelser o…

Läs mer…

Nu är sommaren här!

Sunscreen

☀️ så glöm inte att hålla din hud skyddad och återfuktad.

Aloe Sunscreen från Forever - SPF 30 - skyddar din hud från skadliga UV-strålar samtidigt som den håller den återfuktad. Säg adjö till torr, solskadad hud och hej till en strålande sommarglöd. Många som inte tål annat solskydd tål denna.

275 kr  Köp här »

Kombinera den med Aloe Vera Gelly som lugnar och återfuktar din hud, vilket ger lindring från solbränna eller irritation. Perfekt på myggbett, getingstick eller när du skadar din hud.…

Läs mer…

Ge det du kan!

Pågående insamling

Är vi många som ger det lilla vi kan så blir det mycket!

I Bwindi djungelns södra del i den lilla staden Rubuguri Town finns en organisation som heter Bwindi Angels of Hope.  2021 startade dem som ett svar på de utsatta barnens tysta röster. Samhället präglas av fattigdom, analfabetism och föräldrars död på grund av hiv och malaria.

I deras nystartade Glow Community-skolan möter vi härliga barn som genom lärande uppmuntras att utforska sina intressen och talanger. Skolan är en vårdande tillfly…

Läs mer…

Varborgsfirande!

Svenstorps allianskyrka

Jag ser verkligen fram emot denna valborg då jag får gästa Svenstorp strax utanför Lekeryd. 

Jag kommer att sjunga och dela med mig om mitt liv i berättelser och anekdoter. Det blir korvgrillning och valborgsmässoeld. 

Jag har också med mina skivor m.m. och signerar/säljer.

Hoppas du som bor i trakten kan komma!

Läs mer…