Header Artist om mig

"KONSTNÄREN"

Att måla har varit ett stort intresse för mig sedan barnsben och idag är det en av mina professioner.

Jag målar med både högerfoten och munnen. Olja, Akyl och akvarell är de tekniker jag jobbar med och motiven är ofta blommor och natur. Jag tycker om att måla detaljrikt och realistiskt. Kalligrafi är också en av mina specialiteter.

Sedan 1990 har jag varit med i föreningen Mun- & Fotkonstnärerna. Tre gånger om året görs utskick i form av vårkort, julkort och kalender och brevet som medföljer är skrivet av mig, med pennan mellan tårna.

Vill du ha Mun- & Fotkonstnärernas utskick? KLICKA HÄR »

YouTube


Se en film om mitt målande på min YouTube-kanal.

Och jag blir jätteglad om du Gillar och Prenumererar!


Painter

Mun- & Fotmålande Konstnärers Förening har idag ca 800 medlemmar och stipendiater runt om i världen. I Sverige är vi sju stycken. Föreningen ägs till 100 % av konstnärerna.

På Galleri Mun & Fot på Bergshamra torg i Solna, Stockholm finns en permanent utställning med konstverk utförda av mun och fotkonstnärer från hela världen. Däribland finns även vi svenska kollegors tavlor. Kom gärna och hälsa på!

Besöksadress: Bergshamra Torg 14, Solna
Telefon: 08-85 79 40, E-mail: info@mof.se
Postadress: Box 7021, 170 07 Solna

Två gånger om året, varje vår och höst, ordnas vernissage på på Galleriet då jag sjunger. På vårvernissagen brukar flera av konstnärerna vara med och vi gästas även av någon känd profil som inviger. Senast var Ulf Elfving vår gäst!

Håll utkik på min TURNÉPLAN när nästa vernissage äger rum. Du kan också se mer av min konst i min lokal på Brahegatan 46 på Torpa i Jönköping.

 Läs mer...

MÅLNINGAR

Se Lena Marias konst och utställningar.

MUN- & FOTMÅLARNA

Läs mer om vår förening och förlag.