Porträtt_8006_1000x1000Jag heter
Lena Maria Vendelius!

Sångerska, föreläsare, konstnär, författare, samtalsterapeut m.m.

Vill du komma i kontakt med mig, engagera mig för konsert eller föreläsning, boka tid för sånglektion eller samtal - välkommen att höra av dig!


Postadress/Leveransadress:
Ragnars väg 9

555 92 Jönköping

Tel 070-320 30 77
info@lenamaria.com

 

OLIKA SLAGS FRAMTRÄDANDEN JAG GÖR

Konsert med musiker

Tillsammans med mina tre musiker, pianist, basist och slagverkare kommer jag och ger en konsert. Vi har med ljudanläggning och allt som behövs för vårt framträdande. 

Föreläsning, Konsert eller Framträdande själv

Jag kommer och gör framträdandet själv och sjunger till inspelade bakgrunder. Jag har med allt som behövs för mitt framträdande; ljudanläggning och min iPad m.m. och styr allt själv från scen. Sånger och berättande blandas och ofta blir känslan lite mer ”intim” just för att jag framträder själv.

Hela kyrkan sjunger!

"Pappas Bästa" är titeln på tre skivor jag gjort till min pappa med hans (och mina) favoritsånger. Nu i sommar fyllde pappa Rolf 80 år och samtidigt släppte jag en tredje CD med titeln "Pappas Bästa 3". När publiken kommer till "Hela kyrkan sjunger"-konserten så delas sånghäften ut med texterna till alla Pappas bästa-sånger och ur denna sångskatt sjunger vi tillsammans. Och så varvar jag sångerna med en och annan anekdot och berättelse från mitt liv.
Jag kommer själv och sjunger till inspelade bakgrunder. Jag har med allt som behövs för mitt framträdande; ljudanläggning och min iPad m.m. och styr allt själv från scen.

Välgörenhetskonsert tillsammans med Erikshjälpen

Jag har under flera år samarbetat med barnrättsorganisationen Erikshjälpen och har på nära håll sett vilken skillnad deras arbete gör för utsatta barn. Vill du som arrangör vara med och göra skillnad för barn så kan du göra konserten i samarbete med och till förmån för Erikshjälpen.
Erikshjälpen hjälper till med marknadsföringsmaterial och viss annonsering på sociala medier om så önskas.
Kostnad för denna typ av välgörenhetskonsert beror på typ av konsert, vilken dag m.m. 

Insamlingsstiftelsen Lena Marias Vänner

En del arrangörer som vill göra en insamling i samband med mitt framträdande väljer att ge kollekten till "Insamlingsstiftelsen Lena Marias Vänner" som jag driver för att hjälpa enskilda handikappade med speciella behov runt om i världen.

Här kan du läsa mer om min stiftelse »

Dagledigträffar eller Skolbesök

Vill ni anlita mig för att tala och sjunga i er förening, skola eller kyrka dagtid på vardagar måndag - torsdag? Då kommer jag och gör framträdandet själv och sjunger till inspelade bakgrunder. Jag har med allt som behövs för mitt framträdande; ljudanläggning och min iPad m.m. och styr allt själv från scen. Sånger och berättande blandas och programmet anpassar jag efter önskemål och så det passar den publik jag möter.

Gudstjänst eller Lördagsfrukost

Vill ni ha min medverkan i er gudstjänst eller på en kvinnofrukost/lördagsfrukost el.likn? Då kommer jag och gör framträdandet själv och sjunger till inspelade bakgrunder. Jag har med allt som behövs för mitt framträdande; ljudanläggning och min iPad m.m. och styr allt själv från scen. Sånger och berättande blandas och programmet anpassar jag efter önskemål och så det passar den publik jag möter.

Bröllop eller Begravning

Vill ni ha min sångmedverkan på ert bröllop eller på en begravning? Jag kommer själv och sjunger till inspelade bakgrunder. Jag har med allt som behövs för mitt framträdande; ljudanläggning och min iPad m.m. och styr allt själv från scen. Alternativt så samarbetar jag med musiker som finns på plats.

Vill du arrangera något med mig som gäst?
Kontakta mig på 070-320 30 77 eller info@lenamaria.com