Insamlingsstiftelsen Lena Marias Vänner Logotype.png

PÅGÅENDE INSAMLING

Just nu samlar vi in pengar till tre pojkar i Uganda.

EZRA - GERALD - JB

VAR MED!

Om många ger lite så kan vi förändra mycket tillsammans.

Dessa tre pojkar samlar vi in pengar till just nu:

EZRA

är 16 år och har ett stort intresse - att sticka tröjor. Just nu går han en yrkesutbildning och vill sedan etablera sitt egna stickningsföretag.

Ezra föddes med svårt missbildade ben som hindrar honom från att kunna gå och som om detta inte vore nog är Ezra även föräldralös.

Insamlingsmål: 7000 kr
  - Kunna slutföra utbildningen
  - En ny rullstol
  - En egen stickmaskin

GERALD

är 10 år och började i en vanlig skola men går nu i en specialskola i staden Kisoro. Han föddes dövstum och har en lillebror Ambrose som också är dövstum. Geralds familj är mycket fattig.

Insamlingsmål: 7000 kr
  - Ett läsårs avgifter på specialskolan
  - Omkostnader

JB

(Mwebaze John Baptist) är snart 7 år och har en CP-skada och får ibland svåra epileptiska anfall. Hans mamma är barnmorska och har ensam tagit hand om sin son, JBs pappa övergav dem när JB var fyra dagar gammal. JB kan se och höra men oförmögen att prata, gå eller sitta själv.

Insamlingsmål: 7000 kr
  - Ett års avgifter för boende på ett barnhem i Kampala för barn med funktionsvariationer.
  - Omkostnader

Bwindi Angels of Hope logo

I Bwindi djungelns södra del och den lilla staden Rubuguri Town finns en liten organisation som heter Bwindi Angels of Hope.  2021 startade dem som ett svar på de utsatta barnens tysta röster. Samhället präglas av fattigdom, analfabetism och föräldrars död på grund av hiv och malaria.

I Glow Community-skolan möter vi härliga barn som genom lärande uppmuntras att utforska sina intressen och talanger. Skolan är en vårdande tillflyktsort som ger utsatta barn inte bara en utbildning utan även självförtroende, motståndskraft och en passion för att blomstra i en föränderlig värld. Bwindi Angels of Hope hjälper även barn som lever med funktionsvariationer att hitta vägar till lärande.

TACK PÅ FÖRHAND FÖR DIN GÅVA!

BANKGIRO

209-8648

DANSKE BANK-KONTO

1235 0223124

SWISH-NUMMER

123 0855 270

PAYPAL

BWINDI ANGELS OF HOPE

Det finns ytterligare ett roligt sätt att stödja insamlingsstiftelsen...

Sponsorhuset.jpg

Vad roligt att många av er har börjat använda Sponsorhuset. Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Insamlingsstiftelsen Lena Marias Vänner när du ändå handlar eller t.ex. bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och insamlingsstiftelsen pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar.

Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du en Trisslott och stödjer Insamlingsstiftelsen Lena Marias Vänner med upp till 50 kr! Kom igång och hämta din Trisslott här:

SÄTT IGÅNG!


Är du företagare?

Nu kan du även via ditt företag stötta Insamlingsstiftelsen Lena Marias Vänner varje gång ni bokar hotell eller gör inköp. Det kostar så klart inget extra att gå via Sponsorhuset. Det går dessutom att få rabatt upp till 42 öre per liter när ni tankar era bilar på Circle K, OKQ8, Shell och St1.

Anslut dig och ditt företag till Sponsorhuset Företag här (vilket är helt gratis):

ANSLUT MITT FÖRETAG

Läs mer...

Rubrik Stiftelse 400x400.jpg

STIFTELSEN

Ta del av vad Lena Maria gör för andra handikappade i världen.