Your time to grow!

Your time to grow! 840x664

Jag är så glad och tacksam att jag får vara jag. För att trivas med sig själv så måste man också vara sin bästa vän. Något som jag ibland tycker är svårt då jag hamnar i att vara min störste kritiker. 

Ofta har vi nog lättare att se det vi inte har. Kanske önskar du att du var bättre på olika saker, eller att du hade vissa talanger eller kanske du önskar att du var man (och fick bättre lön).

Idag är det Internationella kvinnodagen. Den instiftades 1910 och uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. Och då funderade jag på var det betyder för mig.

Jag är så glad att jag har fått ett liv. Och jag får göra precis det jag vill av det. Hela mitt liv har jag lärt mig att se det jag har och göra något av det, istället för att se allt det jag inte har (och det är mycket) och hamna i avundsjukans dike. Så idag jobbar jag med många olika saker som du säkert vet men ett av mina jobb är extra givande och mycket av min inspiration får jag därifrån - hälsoföretaget Forever. De flesta produkter är fyllda av den finaste Aloe Veran och för mig är det inte bara roligt att jobba med, jag mår så mycket bättre i kroppen tack vare aloe vera. Forever Living Products är också ett företag som är jämställt där alla får samma lön för det arbete och den möda man lägger ner. Forever har även ett stort socialt engagemang och hjälper till på olika sätt i världen.

Så DU KVINNA som läser detta, var glad att du är du och gör något bra av de dagar som kommer!

Bilden är tagen på en inspirationsdag i januari på svenska mässan i Göteborg då jag fick en liten utmärkelse!

Vill du läsa mer om vad jag gör och kanske till och med jobba med mig så läs mer här »

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar