Ny gratiskurs lanserad!

Inspiration_Livsglädje 840x664

När Covid-19 slog till och förlamade hela världen blev jag av med alla mina konserter, föreläsningar och framträdanden. Jag skadade också mitt enda knä och hamnade i rullstol. Det jag upplevt i livet och de lärdomar jag fått var till stor hjälp då. 

En god vän sa till mig en dag att -Du har blivit av med alla dina jobb och hamnat i rullstol men du är ändå lika glad. Hur gör du? Denna fråga var fröet som grodde i mig och efter att ha lärt mig att göra kurser på nätet så passade jag också på, när jag ändå hade så mycket tid, att läsa till Samtalsterapeut.

För det där fröet som grodde i mig blev en kreativ tanke att göra en inspirationskurs i livsglädje. Allt jag varit med om i livet, min lite speciella situation som handikappad och en längtan att genom min utbildning som terapeut kunna hjälpa människor, ligger till grund för det jag vill ge vidare till dig.

Och nu är gratiskursen klar!

Är du stressad och sliten?

Vill du få mer energi och motivation?

Då borde du gå en webbkurs och få ny inspiration och livsglädje!

REGISTRERA DIG »

1 kommentar

Karin Kihlberg
 

Hej! Jo jag tänker på att jag är så glad för gratiskursen. Jag har suttit med den och verkligen arbetat med mig själv. 

Gett mig tid och samtidigt funderat över vad som är viktigt i livet. Det dåliga samvetet tar lätt över , förman tror att man måste ”göra mer”  än man behöver. Jag  är en sk hjälpande hand och jag har ju insett att det varit både i tid och otid.  Jag har glömt bort att göra det som jag får energi av . Än en  gång Tack!  Mvh Karin Kihlberg

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt

Lämna en kommentar