TED talare!

TED

I helgen blev jag otroligt inspirerad på flera olika sätt. Bland annat av David JP Phillips! Han är svensk! och har varit TED talare 3 gånger och är en internationellt erkänd föreläsare, författare och coach inom modern presentationsteknik, kroppsspråk och kommunikation. Efter att ha mött David så tänkte jag att det kunde vara kul att blogga om mina TED-erfarenheter.

Våren 2009 var jag en av talarna på TED i Los Angeles. Det var en enorm upplevelse och ära att få vara en del av detta stora evenemang. Det var tack vare min vän Dick Lundgren som jag blev tillfrågad som talare och vi hade en fantastisk vecka tillsammans där!

Al Gore, Bill Gates, Hans Rosling var några av talarna. I programmet låg mitt tal direkt efter Meg Ryan som skulle hålla ett 5-minuters tal och läsa en dikt som hon hade skrivit om glädjen att bli mamma men av olika anledningar ställdes det in. Direkt efter mitt tal spelade Herbie Hancock och hans fantastiska musiker. Och bakom scenen hade jag en liten pratstund med Jamie Cullum. Gissa om man var starstruck, precis hela tiden!

TED står för Technology, Entertainment & Design och varje talare får 18 minuter till sitt förfogande. Dessa TED-talk finns att se online gratis.

Mitt tal publicerades aldrig på grund av tekniska problem med inspelningen. Jag gav ytterligare ett TED-tal i Stockholm men även då misslyckades inspelningen. Men senare samma år blev jag inbjuden till en liknande konferens i Mexiko: "La Cuidad de las Ideas" där jag höll samma tal och det finns att se »


PS. På första bilden ser ni min bror och mig i tidstypiska 70-talspyjamaser!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar