Det är lätt att andas här!

Emmas bok

Jag är fylld av ett lyckorus och inspirerad att ta mig an vardagen igen. Att vara på Gullbrannagården är ljuvligt, det är en väldigt speciell stämning och man träffar många härliga och underbara människor. Precis som Johanna Bjurenstedts son sa: "Det är lätt att andas här!" Det blev tid för både lata dagar och dagar fyllda av jobb. 

Emma och Brita

Ibland möter man människor i livet som berör ens innersta rum och som blir oförglömligt. Emma Schols - vilken kvinna! Hon vet vad kärlek är och hur långt en människa är beredd att gå för den kärleken. Tack till Britta Hermansson för en superfin intervju. Jag är enormt tacksam att jag fick möta Emma - hon ger så mycket av sig själv till stor inspiration för oss andra. Tack också till Frida Funemyr för den bok du skrivit om och tillsammans med Emma. Briljant! Jag sträckläste boken! Ett boktips till dig som gillar att läsa böcker! Missa heller inte Emmas sommarprat 29 juli. Ett stort tack också till dig Ewa Bylander, platschef på gården, som är en mästare på att föra samman människor och skapa intressanta mötesplatser.

Marcus Olsson  Ringbäck o Jon

Veckan var sedan fylld av intressanta och inspirerande bibelstudium av Marcus Olsson. Det var härligt att lyssna till Urban och Carina Ringbäck som hade sällskap på scen av Jon Peterson - en fantastisk gitarrist!

Elis o Madde

Och så kom Elis (min brors äldsta son) och hans fru Madde och hälsade på nyss hemkomna från sin smekmånad! Sååå roligt och mysigt!

Caroline JohanssonKenneth SjöNo Name but Jesus

På lördag morgon var det kvinnofrukost med Caroline Johansson som startat smyckeföretaget Zoe Hoop. Så spännande att höra henne berätta om sin resa att bli smyckedesigner. Vi fick också tillfälle att möta och titta på en vacker utställning av Kenneth Sjös tavlor. Och till sist en riktig gospelkonsert med kören No Name but Jesus. 

Hantverksmarknad 2022

Hantverksmarknaden var lika rolig även i år och kul, både för oss utställare att återse varandra, som att möta tidigare kunder, vänner och bekanta.  

Med så många olika intryck känns det som jag varit borta flera veckor. Idag är vardagen tillbaka, det bästa jag vet, och vad den innehåller kommer i nya inlägg framöver!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar