Äntligen händer det något...!

Sång på gång

Å vad jag har längtat. Nu börjar äntligen telefonen ringa igen och jag börjar få sånguppdrag. De senaste två åren har jag inte kunnat ta ut någon lön från mitt företag men kanske det kan vända nu. Jag längtar att åka runt i Sverige och sjunga och berätta och besöka fina platser och träffa sköna människor. Jag ser fram emot att ta emot grupper i min lokal igen, sjunga, berätta och bjuda på hembakt fika. Och jag drömmer om framtida turnéer i Japan och andra länder!

Vill ni anlita mig?

Konsert, föreläsning eller skolbesök m.m. Jag har lagt upp all information om de olika slags framträdanden jag gör och vad det kostar på min hemsida. Det vore så roligt att få besöka er!

LÄS MER »

Vill ni besöka mig?

På Brahegatan 46 i Jönköping kan ni som grupp besöka mig, höra mig sjunga och berätta, njuta hembakt fika och shoppa med rabatt!

Det går till så att ni slår er ner och lyssnar till ca en timmes framträdande då jag underhåller med sånger och berättelser. Därefter bjuds på hembakt fika; kaffe eller te och hembakt kaffebröd eller smörgås om så önskas. Sedan får den som vill ta en runda och shoppa med 10% rabatt i min butik. För detta tar jag en avgift på 150 kr per person och besöket tar ca 2 timmar. Gruppen kan vara 10 till 75 personer.

LÄS MER »

E-posta mig gärna eller hör av dig på 070-320 30 77 om er kyrka, skola, förening eller grupp är intresserade av att anlita mig eller boka in ett besök.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar