Kom och besök mig!

Kaffestund

I 'Lena Marias Vardagsrum' på Brahegatan 46 i Jönköping kan ni som grupp besöka mig, höra mig sjunga och berätta, njuta hembakt fika och shoppa med rabatt!

Det går till så att ni slår er ner och lyssnar till ca en timmes framträdande då jag underhåller med sånger och berättelser. Därefter (eller innan framträdandet om man så önskar) bjuds på hembakt fika; kaffe eller te och hembakt kaffebröd (alt. smörgås istället). Sedan får den som vill ta en runda och shoppa med 10% rabatt i min butik. För detta tar jag en avgift på 150 kr per person och besöket tar ca 2 timmar. Gruppen kan vara 10 till 75 personer. Blir ni färre än 10 st. så kostar det 1500 kr istället.

E-posta mig gärna
eller hör av dig på 070-320 30 77

om er förening eller grupp
är intresserade av att boka in ett besök.

Lokalen ligger på gatuplan och det är en ramp in i lokalen (annars två trappsteg) och det går bra att ta sig in med rullstol, rullator, barnvagn m.m.

LITE HISTORIK

Butiken i stan Ettårsjubileum.JPGVid ett flertal tillfällen när jag hade min Butik Lena Maria på Östra Storgatan i Jönköping hade jag besök av olika grupper. Det var väldigt lyckat och trevligt men trångt…

2017 sa jag upp lokalen och flyttade hem alla varor och butiken blev enbart en webshop, mest för att jag inte kunde vara bunden till öppettiderna. Under ett par års tid letade jag sedan lokal där där jag kunde öppna butiken igen men under lite andra former. Och i november 2019 flyttade jag in i en industrilokal strax utanför Jönköping!

Vanligtvis är det ju jag själv som reser ut och besöker olika föreningar runtom i landet och framträder, något som ibland är lite för kostsamt för arrangören och väldigt energi- & tidskrävande för mig. Nu kan jag vara på hemmaplan lite mer och ta emot gäster och grupper som vill göra en utflykt och jag behöver inte själv resa lika mycket.

Under hela 2020 var många grupper inbokade men så slog Covid-19 till och allt blev satt på paus. Men nu får vi träffas igen och i min nya lokal på Brahegatan 46 i Jönköping kan jag komma igång igen.

Varmt välkomna!