Hur många år skiljer det?

Västra sjukhusets bassäng

Vilken historisk upplevelse jag var med om idag! En del av er vet ju hur jag kämpar just nu för att bli stark och få mindre ont.

För ett par veckor sedan berättade jag i min blog om hur jag börjat träna i gym med en personlig tränare. Och redan nu efter två veckor känner jag skillnad. Mycket positivt.

Hela sommaren har jag använt vår pool hemma och 4-5 gånger i veckan cyklat runt, runt, sittandes på en "flytkorv" som jag kallar dem. Som en sådan på bilden. Mitt knä blir både sjukt och starkt av det.

Nu har jag fått remiss av min sjukgymnast att få sjukgymnastikträning i bassängen hos min vårdcentral. Idag var jag där för första gången och cyklade och tränade på lite olika vis. Sjukgymnasten som tog hand om mig, berättade att vi setts förr - när jag tränade på Rosenlundsbadet 1986-1988 som elitidrottare, med Jan-Åke "Knasen" Sundbring som personlig tränare, och där hon också tillbringade mycket tid på den tiden. Jag måste ju erkänna att mitt minne inte är lika bra som hennes men det kändes ändå som att jag kände igen henne. Kul!

Men det som var ännu roligare var när hon berättade att bassängen jag tränade i idag tidigare varit Västra sjukhusets bassäng. Va? sa jag, är det sant? Då var det ju här jag lärde mig simma för ganska så exakt 50 år sedan när jag var 3 år gammal. Märklig känsla...

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar