Höstens utmaning!

83F149AF-9683-40E6-B83C-3C6AAD48F4FA

Min PT/massör Rebecha Westlund Ser med förväntan fram mot höstens utmaningar!

Efter 16 månader i rullstol och konstaterad grav artros i länd, höft och knä, började min ortopedkirurg och jag prata byte av knäled. Men så fick jag en kortisonspruta i knät och smärtan försvann 3-4 veckor och med min sjukgymnasts hjälp kunde jag träna upp musklerna i benet igen. När smärtan kom tillbaka var den lättare att hantera och sedan dess behöver jag inte använda rullstolen hemma.

Nu vill jag bli stark i hela kroppen och göra allt för att skjuta upp operationer. Ni som har artros vet vad jag talar om. Det onda ska motarbetas med träning. Inte alls skönt i början men en stor glädje att kunna gå och fortsätta göra allt jag kan göra med mina fötter. Borsta tänder, äta, sticka och en massa mer.

#kommaiform #livsglädje #träning @Simson Kungsportens Friskvårdscenter

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar