Jag vänjer mig aldrig vid döden

Magnus
I veckan som gick somnade en av mina musikervänner in till den eviga vilan, Magnus Hördegård, och lämnade familj, vänner och kollegor. Vi är många som sörjer denna otroliga musiker som gjort så mycket fin musik och varit en sådan fantastisk musiker och ackompanjatör.

Livet är så rikt på många sätt och att sätta sig ner i en bekväm fåtölj och lyssna till dessa ljuva toner är som balsam för sorgen som värker i hjärtat. Jag påminns även om andra nära och kära som lämnat oss och låter tårarna trilla nedför mina kinder. 

Sorg och smärta lever sida vid sida med glädje och lycka. Jag tror det är viktigt att låta alla känslor få vara med, det gör livet verkligt och fyllt med olika färger. Och som en vindpust på min kind sveper känslan av evighetens strålglans förbi som gör mig förvissad om att en dag, när detta liv är över, är natten förbi och det svarta övergår till vitt.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar