"The power of Forever is the power of love"

Sparkle2

Vad gör mig glad? Vad får mig att må bra?

Livsglädje, tacksamhet och förnöjsamhet är ord jag tycker mycket om. 

Vi satt vid köksbordet, mor och far och jag, och pratade om vad man tycker är roligt. Historier och vitsar till exempel, är ju roligt. Att handarbeta tycker mamma och jag är roligt. Äta god mat är roligt osv.

Då hörde jag mig själv säga: - Jag tror inte jag tycker något är tråkigt!

Men sedan när jag funderade så tycker jag det är tråkigt om jag måste sitta och göra ingenting. Likaså tycker jag det är tråkigt med folk som klagar hela tiden eller är bittra och elaka.

Ibland brukar jag berätta om mina två handikapp. Det ena är att jag har svårt att minnas namn och det andra att jag har svårt för att få tiden att räcka till.

Det finns så mycket som är så roligt! Som t.ex att jobba med Forever! Rubriken för denna blog är hämtat från en nyårshälsning från Forevers grundare Rex Maughan och hans fru Ruth.

- Kraften i Forever är kärlekens kraft -

Den här inställningen genomsyrar hela företaget och det är nog det allt handlar om. 

Det vi gör blir roligt när det får betyda något för någon annan också. När jag sjunger en sång och sedan får en hälsning att den sången uppmuntrat och inspirerat någon så blir jag glad, och motiverad att fortsätta. Likaså är det när någon köper en produkt och sedan ringer och berättat att den varit till hjälp och oftast då vill köpa en till.

Med dessa tankar i starten av detta nya år vill jag önska er alla ett riktigt gott och välsignat 2021!

PS. Min hemsida: lenamaria.myforever.se eller vill du hellre titta i katalogen: KATALOG

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar