Hela kyrkan sjunger på Uskavi!

Uskavigården

På vackra Uskavigården, Nora har jag glädjen att sjunga och berätta på lördag kväll. Det blir ett varierat program där du/ni som publik formar låtordningen. Kom och sjung, eller lyssna, och önska just din favoritsång. Vi sjunger sånger samlade på mina Pappas Bästa skivor. (Se mer ») Mellan sångerna delar jag några berättelser och anekdoter.

Vi kommer också berätta om Erikshjälpens fantastiska arbete. Sedan många år tillbaka har jag glädjen att vara dess ambassadör.

Jag har även med mina skivor m.m. till försäljning och naturligtvis och signerar jag dem.

Gratis inträde! Alla välkomna!

USKAVIGÅRDEN
Google Maps »
Siggeboda 313
Tre sjöars väg
713 94 Nora
Tel: 070-828 43 18
E-post »

Arrangör Uskavigården » och Betlehemskyrkan Örebro »
I samarbete med Studieförbundet Bilda0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar