En FAB-ulous lansering!

FAB

NYHET!

Nu är energidrycken FAB Forever Active Boost och den sockerfria varianten FAB X Forever Active Boost här! Förutom vitaminerna B2, B3, B6 och B12, som alla bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning, får du även en kick av guarana, taurin och koffein.

En rejäl uppiggare när du behöver det. För bästa upplevelse, servera den iskall. Kanske med några myntablad för att förhöja den friska bärsmaken. Prova själv!
Läs mer och beställ här:

FAB Forever Active Boost™ 12-PACK 532 kr »

FAB X Forever Active Boost™ (sockerfri) 12-PACK 532 kr »

Premiär för PET-flaskan!

9ed2932b-93ed-4180-8768-d21dcbab8ab4

Forever Aloe Berry Nectar blir först att få den nya, miljövänliga PET-flaskan. Övriga smaker kommer inom kort.

Nu gör vi det igen. Förpackningen för våra drickbara kosttillskott förbättras. Forever Aloe Berry Nectar är först ut, och under sommaren och tidig höst så kommer Forever Aloe Peaches, Forever Aloe Mango och Forever Aloe Vera Gel också att få den nya förpackningen. Samma fina innehåll, ny modern flaska.

Tetran var det bästa som kunde frambringaa 2018, nu tas nästa steg – PET-flaskan. Ännu mer miljövänlig och tålig, för att inte tala om hur snygg den är. Flaskan består av 100% återvinningsbar PET. Och inte nog med det, den är framtagen av 50% återvunnet material. För att vi bara har ett enda jordklot. Då är det också ett självklart val att sätta pant på flaskan. Köp din egen Forever Aloe Berry Nectar i ny snygg och miljövänlig flaska nu!

LÄS MER OCH KÖP HÄR »

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar