Nu händer mycket roligt!

Taberg

Äntligen på väg
Jag förlänger mina steg
Luften smakar som en jordgubbspaj
En solig dag i maj

Jag älskar det sista rimmet skrivet av Kenneth Gärdestad. En underbar en låt som jag får sjunga på många ställen nu i maj. Det har varit dagledigträffar, konserter, vernissage med mera.

Samtidigt håller jag på att slutföra Inspirationskursen i livsglädje. Det är en lång och stor process men otroligt intressant och roligt. Vad är det som gör att man mår bra? Och hur ska man tänka i livets olika händelser och skeden.

En sak som hjälpt min kropp väldigt mycket är aloevera. Det boostar inte bara immunförsvaret utan har gjort att jag inte alls har lika ont av min svåra artros. Jag slipper smärtstillande tabletter och kan numera gå omkring ganska mycket och är inte lika beroende av min rullstol. Detta pratar jag om en del när jag är ute med min man Patrik och har aloevera-partyn! Vill du att vi kommer till dig? Hör gärna av dig isf!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar