Halmstadsbor - se hit!

lena-pappas-basta-3-900x519

Imorgon besöker jag Gullbrannagården - tisdag kl. 19.00 i Bryggan.

Först ut i raden av konserter fyllda av allsång med nya skivan Pappas Bästa 3 är Gullbrannagården. 

Pappas Bästa Sånghäfte framsida"Hela Bryggan sjunger" har vi satt som rubrik och det blir precis vad det låter som - Kom och sjung tillsammans med mig!

Pappas Bästa är titeln på tre skivor jag gjort till min pappa med hans (och mina) favoritsånger. Nu i sommar fyllde pappa Rolf 80 år och då gjorde jag en tredje CD med titeln ”Pappas Bästa 3”. Jag har gjort ett sånghäfte som vi sjunger ur tillsammans, denna fantastiska sångskatt. Och så berättar jag naturligtvis en och annan anekdot och berättelse från mitt liv.

Gratis inträde! 

Efteråt säljer och signerar jag mina skivor. 

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar