Välkommen till releasekonsert imorgon!

Annons 230729 Habo

IMORGON LÖRDAG 29 juli kl. 17.00

är det releasekonsert med nya CDn "Pappas Bästa 3"

I samband med min pappas Rolfs 80-årsdag släpper jag nu tredje skivan i serien Pappas Bästa. Kom och sjung med i välkända sånger som Han är min sång och min glädje, Till vår Gud, Mitt liv, min lovsång, Det stod en blomma, Genom allt m.fl.

Efteråt firar vi pappa Rolf med kaffe och tårta och naturligtvis säljer och signerar jag mina skivor.

Gratis inträde!

HABO MISSIONSKYRKA
Google Maps »
Munkvägen 27
566 31 Habo
Tel: 070-320 30 77
E-post »

Rolf önskar en gåva till detta missionsprojekt!

I ett mycket bergigt område i Centralasien lever ett halvnomadiskt folk. De livnär sig som herdar och flyttar med djuren allt eftersom det behövs nytt arbete. På vintern befinner de sig nere i dalen och på sommaren högt upp i bergen. Det är ett tufft liv, inte minst för barnen som oftast förlorar sin möjlighet till skolgång. Detta leder till att utbildningsgraden är extremt låg och många kan varken läsa eller skriva.

De mobila skolorna, som Svenska Alliansmissionen stödjer, startades på en direkt förfrågan från folkgruppen. Genom ett projekt som utbildar lärare till mobila skolor, som följer med folket under deras vandringar, får både flickor och pojkar gå i skola utan att splittra familjen och utan att barnen förlorar sin etniska identitet.

Genom Svenska Alliansmissionen kan man stödja projektet med mobila skolor för ett marginaliserat folkslag. Undervisningen sker på barnens eget modersmål, det gör att barnen lättare tar till sig kunskaperna. Barnen lär sig också landets officiella språk vilket ger den goda förutsättningar för vidare studier och att delta i det omgivande samhället.

Insamling sker under konserten.

Men du kan också ge gåvan genom Habo Missionskyrkas konton:
Swish: 123 453 55 30
Bg: 779-9455
Märk gåvan: ”Rolf 80 år”

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar