Nu kan du förbeställa!

Pappas bästa 3 snedställd m text 840x664

Lördagen den 29 juli släpps min nya CD PAPPAS BÄSTA 3!

Och redan nu kan du förbeställa min nya CD och få den hemskickad till dig. Du beställer den här:

JA! JAG VILL BESTÄLLA DIREKT »
Naturligtvis signerar jag den åt dig!

Jag har också gjort ett sånghäfte med alla 40 sångtexter från skivorna Pappas Bästa 1, Pappas Bästa 2 och Pappas Bästa 3. Sånghäftet kommer jag att dela ut på mina "Hela kyrkan sjunger"-konserter och låta publiken sjunga ur och önska sånger från som vi sjunger tillsammans. Men sånghäftena finns också redan nu att förbeställa - med eller utan CD-skivor i.

Pappas Bästa Sånghäfte framsida

LÄS MER »

Min förhoppning är sedan att få besöka många platser runt om i landet och sjunga Pappas Bästa sånger, det blir mycket allsång! Vill du att jag kommer till din stad eller din kyrka? All information samt priser finns på min hemsida lenamaria.com

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar