Tidlösa klassiker!

cf33cd55-b285-4ef7-851f-e82e3249fabe

Forever har funnits i 45 år, och vissa av produkterna har varit med nästan lika länge. De är helt enkelt så bra. Upptäck några av dem här.

Aloe Propolis Creme, Forever Bright ToothgelAloe First. Några av produkterna har hängt med länge och fortsätter ständigt att imponera och bli favoriter i nya hem. Och jag är inte förvånad. Hemligheten stavas k-v-a-l-i-t-e-t. Noga sammansatta formulas som gör jobbet och ger det resultat du önskar. Och lite till.

Därför vill jag ge dessa trotjänare lite extra uppmärksamhet. Låt mig presentera några av våra tidlösa klassiker:

Forever Aloe Vera Gel– en självklarhet i miljontals kylskåp världen över. Välj mellan fyra olika smaker, eller varför inte prova alla, och ta en slurk om dagen.

Aloe Vera Gelly – här snackar vi allroundprodukt på riktigt. Extra bra på sommaren då insekter, stark sol och annat kan fresta på din hud.

Forever Aloe Lips – på läppar, på nagelband, på armbågar. Ja, även vårt sköna cerat med jojobaolja och bivax har många användningsområden.

Vill du veta mer? Vill du ha nyheter, uppdateringar och lära känna Forevers produkter? Passa på att prenumerera på mina nyhetsbrev. Just nu får du recept på en härlig sommardrink - en "Mangodröm"!

Ja! Jag vill skriva upp mitt namn »

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar