Snart försvinner de!

hydrating cleanser

Infinite by Forever hydrating cleanser

Infinite by Forever hydrating cleanser

Bäst före 2023-04 så jag säljer den för halva priset. (330 kr) NU: 165 kr. Maila mig om du vill köpa den, endast en kvar. Vill du jag ska skicka tillkommer frakt 75 kr. (Även om du beställer fler produkter är det samma fraktkostnad upp till 1000 kr, därefter gratis frakt.)

Ljuvlig ansiktstvål. Rengör effektivt utan att torka ut huden.

Hydrating cleanser är en lätt och mild, fuktighetsbevarande rengöringslotion som avlägsnar smuts, fett och makeup. Innehåller ingredienser som är valda med omsorg om den känsliga huden i ansiktet.

Forever Essential Oils Gift PackForever Essential Oils Gift Pack

Alla dofter har bra bäst före datum utom citrondoften som är bäst före 2023-03 så jag säljer hela gåvosetet för halva priset. (1091 kr) NU: 545 kr. Maila mig om du vill köpa den, endast en kvar. Vill du jag ska skicka tillkommer frakt 75 kr. (Även om du beställer fler produkter är det samma fraktkostnad upp till 1000 kr, därefter gratis frakt.)

Ett set: fyra olika doftupplevelser; Citron, Pepparmint, Lavender och en doftblandning som heter Defense (apelsin, kryddnejlika, kanel, rosmarin, frankincense, eukalyptus och enbär)

Upptäck aromaterapins väldoftande värld med detta fina gåvoset. Paketet innehåller alla fyra oljorna i fullstor förpackning (15 ml). En utmärkt present till någon du tycker om - kanske till dig själv!

Forever Aloe MPD 2X UltraForever Aloe MPD 2X Ultra

En produkt för all rengöring!

Varje vecka använder vi mängder av olika rengöringsmedel. Vore det inte bra om vi istället kunde använda en och samma produkt till tvätt, disk, golv, fönster, ja till och med till badrummet? Det kan du. Med Forever Aloe MPD 2X Ultra. MPD är engelska och står för Multi Purpose Detergent, som betyder allrengöringsmedel. Och Forever MPD 2X Ultra är precis vad den heter: en effektiv och skonsam allrengöring att använda till allt.

Nu har den utgått ur Forevers sortiment men jag har två stycken kvar. Maila mig om du vill köpa den. Den kostar 352 kr. Är otroligt dryg! Vill du jag ska skicka tillkommer frakt 75 kr. (Även om du beställer fler produkter är det samma fraktkostnad upp till 1000 kr, därefter gratis frakt.)

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar