Passa på att fynda!

REA 50

Det är januari och mycket roligt som väntar framöver. Men efter en intensiv höst när allt börjat rulla på igen efter pandemin så tar jag ledigt ett par veckor. Och nu när viss inventering är gjord och ommöblering väntar i min lokal så vill jag "bli av med" en massa varor. Dels för att det blir lättare att flytta allt men framför allt att få rum med nya saker!

Så ta en titt I min webshop butiklenamaria.com. Där finns massor med varor - nu med 50 % rabatt!

Jag kommer att öppna butiken igen 25 januari och då kommer jag skicka alla era beställningar.
Du som bor i Jönköpingstrakten kan välja att hämta det du beställt på Brahegatan 46. Öppettider onsdagar kl 15.00-20.00.

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar