En sommarkonserthälsning!

En sommarkonserthälsning startbild

Konserter och framträdanden

Det har varit trögt att komma igång efter pandemin men nu börjar jag resa lite mer. Japanturnéerna får dock vänta en stund, där har de inte öppnat upp för besökare än.

Jag framträder på lite olika platser och jag ordnar även olika event i min lokal i Jönköping. Allt finner ni på min turnéplan.

Se turnéplan »

Det går fint att höra av sig och boka mig. Att planera tar tid, att ställa in går på en dag, om restriktioner skulle komma tillbaka. För mig är det värdefullt att boka in även om tiderna skulle förändras igen. Bidrag från staten när vi kulturarbetare inte får arbeta beräknas på hur mycket vi har inplanerat. Så är du eller din förening/företag/skola/kyrka tveksam att kalla mig, hör av er ändå!

Sommarkonserthälsning

I helgen hade mina musiker - Piano: Daniel Stenbaek, Bas: Magnus Ahlgren, Slagverk: Oscar Eriksson Uggla - och jag konsert och Patrik, min man, filmade lite och så klippte jag ihop det till en liten YouTube-hälsning.

Se konserthälsningen »

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar