Alla mina CD på YouTube ute!

Pappas bästa CD

Nu finns även CDn 'Pappas bästa' på min YouTube-kanal. Så lyssna gärna på denna skiva som jag hade glädjen att spela in tillsammans med min vän Iréne. Min pappa Rolf önskade en CD med sina favoritsånger till sin 60-årsdag. Så tillsammans spelade vi in denna sjung-med-vänliga CD som vi också 2003 turnérade med. 

LYSSNA NU »

Här är alla CD:

Lyckliga dagar sned utan bakgrundLYCKLIGA DAGAR

Arne Gärdestad önskade att jag skulle ta upp sonen Ted Gärdestads sånger på min repertoar och det har jag gjort på denna CD “Lyckliga dagar” där hälften av sångerna är Ted och hans bror Kenneths fina sånger och hälften mina egna sånger, nu med svenska texter. Denna finstämda och glada CD producerade jag för att fira 25 år som artist, samma år då Ted skulle fyllt 60 år om han hade levt.
Utgiven 2016

LYSSNA NU »

25 år med Lena Maria snedställd25 ÅR MED LENA MARIA

2016 firade jag 25 år som artist och gav ut CDn "Lyckliga dagar" samt denna samlingsutgåva "25 år med Lena Maria"; 3 st CD med totalt 45 sånger! Sångerna är hämtade från mina 10 tidigare CD utgivna i Sverige.
Utgiven 2016

LYSSNA NU »

Ett ögonblick snedställdETT ÖGONBLICK

Efter att jag varit gäst i “Här är ditt liv” tog jag ett musikaliskt steg i en ny riktning genom denna CD “Ett ögonblick” som jag producerat själv. De flesta sånger är nyskrivna, några av mig själv tillsammans med min pianist Joakim Holgersson, tillika arrangör på plattan. Vid sidan av ett par Ted Gärdestad låtar finns en nyskriven text av Kenneth Gärdestad. På plattan medverkar även Olle Persson med sin finstämda röst i en duett, och Per-Erik Hallin med pianospel i en nyskriven sång.
Utgiven 2012

LYSSNA NU »

En sommarvind snedställdEN SOMMARVIND

Under sommaren 2008 var jag ute och konserterade med musikerna: Joakim Holgersson – piano & dragspel, Magnus Ahlgren – bas och Robin Brokvist – trummor & slagverk. Konserterna var mycket uppskattade så därför spelades vi tillsammans in en härlig sommarskiva. Skivan: ”En Sommarvind” är fylld av nya arrangemang av våra mest älskade sommarsånger, visor och psalmer.
Utgiven 2009

LYSSNA NU »

Smile snedställdSMILE

Smile är fylld med kända och älskade sånger om kärlek. Efter många turnéer och skivor utgivna, framförallt i Asien där min musik är uppskattad, producerade jag en CD för första gången själv. Smäktande stråkar i smakfulla arrangemang ackompanjerar min röst som jag hoppas lyfter fram sångerna på ett nytt sätt.
Sångerna är arrangerade av Martin Östergren och Joakim ‘Joke’ Holgersson. På flera av sångerna medverkar Stockholm Session Strings. I två av sångerna sjunger jag duett med Geir Rønning.
Utgiven 2008

LYSSNA NU »

Himmelska sånger snedställdPAPPAS BÄSTA 2 - HIMMELSKA SÅNGER

CDn “Pappas Bästa” som kom ut 2003 till min pappas 60-årsdag fick ett enormt positivt gensvar och därför gjorde jag en uppföljare: “Pappas Bästa 2 – Himmelska sånger”. Skivan är fylld med kända och älskade sånger om himlen.
Utgiven 2006

LYSSNA NU »

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar