Gott Nytt År!

Vill passa på så här i mellandagarna att önska en god fortsättning! Hoppas julen varit fin, fylld med god mat och gemenskap. 

På Annandag Jul hade jag glädjen att tillsammans med mina musiker; Daniel Stenbaek. Magnus Ahlgren och Oscar Eriksson Uggla gästa Norra Sandsjö kyrka och ge en konsert. Kyrkan lät oss ta med kameror så Putte fixade bra inspelningar som jag nu har suttit och klippt ihop i ett par dagar. Verkligen roligt! Så har du en timme över så titta gärna.

N.Sandsjö bild

Inför det nya året så vill jag informera om de olika nyhetsbrev jag skickar ut. Klicka dig vidare och skriv upp ditt namn på de nyheter du är intresserad av. I varje registrering får du med en låt som tack i din mail. (De finns inte på Spotify eller mina Svenska CD)

Jag vill ha nyheter om konserter och releaser m.m. »

Jag vill ha nyheter om Butik Lena Maria, produkter och erbjudanden »

Jag vill ha nyheter om Insamlingsstiftelsen Lena Marias Vänner »


Och till sist... ett riktigt Gott Nytt År!

Kram Lena Maria

 

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar