Vilken helg!

Invigning 2021

Ca 120 personer från när och fjärran kom till invigningen i min lokal. Så roligt!

Ett par gånger framträdde jag med min sång och berättade om min lokal och vilken slags verksamhet jag ska ha.

Planeringen pågår nu för fullt. Framför allt kommer jag att ta emot grupper. Pensionärsgrupper, syföreningar och andra grupper mellan 10-60 st. och de hör av sig från hela södra Sverige. Det känns som många längtar efter att hitta på saker nu när äntligen livet börjar återgå till det normala.

Det kommer bli stickcaféer, torsdagscafé, musikkvällar och intressanta temakvällar.

Och så kommer jag att ha Produktpresentationer! Det blir under olika tema där jag berättar om Forevers underbara Aloe Vera-produkter.

Vill du ha information när jag ordnar samlingar så skriv upp din e-postadress

Ja tack! Jag vill ha mail om vad som händer »

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar