Ny lokal - nya möjligheter! 🎁

Butiken Brahegatan 46

VÄLKOMMEN TILL INVIGNING!

Lördag och söndag 30-31 oktober
kl 13.00-17.00

Brahegatan 46
553 34 Jönköping

Som du kanske vet sÄ har jag lÀngtat efter att hyra en lokal dÀr jag kan samla olika grupper till olika aktiviteter. PensionÀrgrupper, Stickcafé, Happenings och andra event.

Det började nĂ€r nĂ€r jag hade min Butik Lena Maria pĂ„ Östra Storgatan i Jönköping. DĂ„ började jag fĂ„ besök av olika grupper, syförening, frufri-resa, afternoon tea, studiegrupper, pensionĂ€rsgrupper m.m. Det var vĂ€ldigt lyckat och trevligt men trĂ„ngt


2017 sa jag upp lokalen och flyttade hem alla varor och butiken blev enbart en webshop, mest för att jag inte kunde vara bunden till öppettiderna. Under ett par Ärs tid letade jag sedan lokal dÀr dÀr jag kunde öppna butiken igen men under lite andra former. Och i november 2019 flyttade jag in i en industrilokal strax utanför Jönköping! Under hela 2020 hade jag mÄnga grupper inbokade men sÄ slog Covid-19 till och allt blev instÀllt.

Efter att ytterligare en gĂ„ng förvarat allt i containrar hemma pĂ„ gĂ„rdsplan sĂ„ har jag, för sista gĂ„ngen hoppas jag, flyttat allt igen till min nya lokal pĂ„ Brahegatan 46 som passar mig som hand i handske (om jag nu fĂ„r anvĂ€nda det uttrycket...đŸ€Ł). 

Vill du ha information om de olika saker jag arrangerar, nyheter och erbjudanden sÄ registrera dig hÀr pÄ en speciell e-postlista:

Ja, jag vill ha nyheter! »


Om du Àr med i en förening eller annan grupp och vill besöka mig, höra mig sjunga och berÀtta, njuta hembakt fika och shoppa med rabatt! LÀs vidare:

Det gÄr till sÄ att ni slÄr er ner och lyssnar till ca en timmes framtrÀdande dÄ jag underhÄller med sÄnger och berÀttelser. DÀrefter bjuds pÄ hembakt fia; kaffe eller te och hembakt kaffebröd (eller smörgÄs om sÄ önskas). Sedan fÄr den som vill ta en runda och shoppa med 10% rabatt i min butik. För detta tar jag en avgift pÄ 150 kr per person och besöket tar ca 2 timmar. Gruppen kan vara 10 till 75 personer.

E-posta mig gÀrna
eller hör av dig pÄ 070-320 30 77

om er förening eller grupp
Àr intresserade av att boka in ett besök.

Jag lÀngtar och hoppas vi ses!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer Ànnu. Bli först med att lÀmna en kommentar!

LĂ€mna en kommentar