Honungens dag idag!

Bee Group_V2_Final-5000x3335px_scand

och det måste man ju fira. Jag älskar denna 100 % härliga honungen med mycket smak!
Jag har den i müslin, på gröten, i maten och i tekoppen och tycker den är ljuvlig. Bina producerar så mycket nyttiga saker som hjälper våra kroppar.

Under flera år nu har jag ätit tabletten Bee Pollen. Den har hjälpt mig att dämpa min stenfruktsallergi. Så jag kan numera njuta plommon, morötter och kan glädjas av vårens entré utan att behöva ta någon allergimedicin. Jag kan naturligtvis inte lova att den gör samma sak för mig men hör av dig om du är intresserad att prova!

Propoliscremen kan jag inte heller leva utan. Den smörjer huden så ljuvligt, jag tål inte mycket på min ansiktshy för att jag har rosacea men denna går fint att ha som ansiktscreme och även som ögonceme.

SE PRISER OCH LÄS MER »

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar