Tack kära kund!

Butiken

Idag har jag skickat nyhetsbrev till alla mina fina kunder som handlar av mig. 

I dessa tider då livet som sångerska varit ett minne blott har min butik och min Forever-shop fått mer omsorg och du som kund är ju det som gjort det möjligt. Jag är så glad och tacksam till er alla som väljer att handla presenter, crèmer och andra små saker hos mig.

Vill du ha mina nyheter i fortsättningen? Fyll i din epostadress här »

Bl.a. berättade jag om hur trevligt vi hade senast på stickcafét - det vet ni som var med. Vi pratade om många olika saker och blev bjudna på ett liveframträdande av Louise Bylund som spelade på sin nyckelharpa allt medans vi satt och handarbetade och målade och var kreativa på flera sätt. Jag brukar läsa ett bokavsnitt men det hanns inte med! 😀

Vill du lyssna till Louise ljuva toner?

Nyckelharpsspel på stickcafé

Hitta mer info om Louise på hennes hemsida louisebylund.se

På tisdag är det dags igen. Länken till Zoom-stickcafé-kvällen är https://zoom.us/j/8679202195?pwd=bWsrNDJNYXZ0T3FkMmtaM05WVm5tUT09

Kvällen går till så att du sätter dig på din favoritplats i hemmet, plockar fram ditt handarbete och ordnar något gott fika och loggar in på Zoom kl 19.00.
Handarbetar du inte? Då kan du kanske måla eller stryka tvätt eller pyssla på annat sätt. Alla är välkomna!

(Vet du inte hur man gör för att logga in på Zoom? Kolla in här:
På dator: https://www.youtube.com/watch?v=PcUgz-j3SPI
På mobil eller platta: Hämta appen 'Zoom Cloud meetings' och installera den på din mobil. Några minuter innan stickcaféet börjar så trycker du på länken här i eventet så öppnas mötet automatiskt. Skulle det inte göra det så smsa mig 070-3203077 så hjälper jag dig.)

Under vår kväll tillsammans får man dela med sig av vad man vill. Vi har under tidigare kvällar samtalat om många olika saker. Jag kommer också att läsa ur boken "Mitt Wallanderland" av Ewa-Gun Westford, och berätta om det senaste i min butik.

Jätteroligt om du vill vara med!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar