Vill ni stödja en liten företagare som mig?

Pask1

Att som sångerska försörja sig i dessa tider har inte varit lätt. Men jag har fått mycket tid till att göra andra saker. Målar fortsätter jag med så klart och så sjunger jag ibland på begravningar. Jag har också en fantastisk man som jag kan luta mig emot.

Men att stödja småföretagare är något jag själv försöker göra för jag vet hur mycket det betyder. Så här kommer två tips!

Butik Lena Marias nya webshop fylls på med varor varje dag nu. Så vill du göra fint till påsk och kanske unna dig något vackert så ta en titt i min webshop. 

BUTIKLENAMARIA.COM »

Det går också bra att besöka min butik som finns som en popup-butik på vår gårdsplan hemma på 

Ragnars väg 9, 555 92 Jönköping

Hela butiken ryms i en glas container på 15 m². Forevers Aloe Vera-produkter har jag runt knuten i huset med separat ingång.

Jag kommer att ha öppet ibland, det annonserar jag på Facebook eller Instagram. Men det bästa är att bara ringa eller SMS:a mig på 070-3203077. Är jag hemma är det enkelt att ta emot vardag som helg.


Jag vill också tipsa om en annan liten företagare som också ställt om i Coronatiderna - Ulrica Grahl. Hon gör handgjorda praliner som man kan abonnera på! Kolla in hennes sida:

PRALINBOXEN.SE »

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar