Lindra värk och trött kropp.

thumb_525244__auto_f669be1ad0a680a5503aafb44c34e8eb

Mitt onda knä ska jag inte tjata om igen men jag har förstått att det är fler med mig som lider av ömhet och värk lite här och var på kroppen.

Jag har konstaterats ha långt gången artros och halva knät är helt utslitet. Nu väntar jag på röngentid för att se hur det står till med höften. Är den också utsliten så är det bättre att byta ut höftleden innan knäleden. Tänk, det är ändå fantastiskt vilken sjukvård vi har i Sverige och att hjälp går att få!

På kvällarna brukar jag ofta smörja in mitt knä. Jag börjar med månadens produkt; Aloe MSM Gel. Sedan smörjer jag med Aloe Heat Lotion. De två tillsammans "gifter" sig och gör underverk tycker jag. De går djupt ner och ökar blodcirkulationen som gör att muskler och vävnader mjukas upp och därmed återhämtar sig snabbare.

LÄS MER OCH KÖP HÄR »

Jag har t.o.m. gjort en liten film för att visa hur jag gör.


0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar