Vill du ha lite extra energi?

Argi1

Att hålla sig frisk har väl mer än någonsin blivit allas önskan. Och vid varje nyår så är det många som vill komma i form och få bättre kondition, sundare matvanor och god hälsa.

För ett år sedan, den 30 december så ilade en enorm smärta till i mitt knä och sedan dess har jag inte kunnat gå. Jag har provat det mesta under detta år för att bli bra men jag får fortsätta susa fram i min Eloflex för nu återstår bara operation. 29 januari ska jag träffa en ortopedkirurg och sedan får vi se vad det blir för en slags operation för mitt utslitna knä.

Nu när jag inte kunnat röra mig som vanligt har jag naturligtvis lagt på mig några extra kilon. Och med ett nytt år känner jag alltid att det finns nya möjligheter. För att förbättra mina hälsovanor så har jag faktiskt slutat dricka kaffe. Igår, tredje dagen, hade jag en förfärlig huvudvärk men idag känns det bättre. För att dämpa värken bakom pannbenet och ge mig lite mer energi så har jag varje eftermiddag, istället för kaffe) tagit en Argi+ och fått mer energi.

Månadens produkt är Argi+, och som namnet antyder innehåller ARGI+ aminosyran L-arginin, liksom den dagliga rekommenderade dosen av vitamin C, D, B6, B12 och folsyra.

Lite extra energi kan vara välkommet i allas vår vardag tror jag. ARGI+ är förpackat i smidiga sticks, med en portion i varje. Aldrig har det väl varit enklare att ha en energikick i fickan, i väskan, i plånboken, i skrivbordslådan...

Argi2

Som gåva denna månad när du köper Argi+ så får du en handduk och en liten praktisk påse att förvara den i.

 

LÄS MER, SE PRIS och BESTÄLL HÄR »

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar