Första hjälpen för trötta muskler

Heat

Månadens produkt - Aloe Heat Lotion - den perfekta julklappen!

Har du haft en lång dag? Kanske gått och stått mycket? Eller rivit av ett ordentligt träningspass? Eller suttit stilla framför en datorskärm hela dagen och blivit stel i nacke och axlar? Då kanske denna creme kan vara precis vad du och din kropp behöver.

Aloe Heat Lotion har en krämig konsistens, kladdar inte och absorberas snabbt av huden. Allantoin och oljor från eukalyptus, sesam och aprikoskärnor mjukar upp, och mentol och metylsalicylat lugnar. Mentol tillsammans med eukalyptusolja ger Aloe Heat Lotion en frisk doft av mint. Den innehåller givetvis även Aloe vera.

Idag när vi har ont i kroppen så säger reklamen till oss att gå och köpa Voltaren och smörja på. Personligen tycker jag inte den hjälper särskilt bra. Däremot förorenar den vårt fina vatten när jag duschar av den. Aloe Heat Lotion är som liniment, doftar som i alla fall, och går ner i musklerna så de kan mjukna och slappna av. 

Jag har hela året haft ont i mitt knä. Ofta om kvällen smörjer jag in mitt knä med Aloe Heat Lotion och upplever att den lindrar. Ännu bättre är den när jag använder den tillsammans med Aloe MSM Gel

LÄS MER OCH KÖP DEN HÄR »

Jag har gjort en liten film på min YouTube-kanal om hur jag använder proodukterna. Jag gjorde den i våras och kämpade för att mitt knä skulle bli bra igen. Det är fortfarande samma status så nu väntar jag på att få träffa min kirurg för att se vilket slags ingrep det blir. Under tiden är jag så tacksam för den hjälp produkterna ger mig - de är kanon tycker jag!

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar