Mjuka läppar = glada läppar

Lips okt

Usch... nu är det gråmulet, småregnigt och blåsigt. MEN, vissa höstdagar är sååå vackra med frisk och hög luft och vackra färger.

Månadens produkt är en riktig höjdare! Det bästa läppbalsamet som finns om du frågar mig och även flera av mina kunder. Den torra höst och vintervinden torkar ut vår hud och i synnerhet våra ömtåliga läppar. De skyddar du bäst med Aloe Lips. Eftersom det inte innehåller vatten så fungerar det utmärkt även i kyligt väder. Hudvårdande Aloe vera, mjukgörande jojobaolja och bivax arbetar tillsammans för att ge dig maximal effekt. Dessutom luktar det gott. 

Och det är inte bara dina läppar som blir glada av Aloe Lips, det gör även underverk med fnasiga nagelband och torra armbågar. Eller varför inte ge dina hälar en välgörande behandling innan du går och lägger dig?
Aloe Lips är smidigt att alltid ha med sig, i fickan eller väskan. Det är drygt och passar hela familjen: för barn och vuxna, för honom och henne. Ett måste såväl för sommarsäsongen som för skidsemestern – men fungerar minst lika bra alla dagar där emellan.
 
Låt flagande läppar vara ett minne blott!

Fördelar

  • Skyddar mot väder och vind
  • Inget tillsatt vatten
  • Mjukgörande och vårdande

Erbjudande

  • Handla för minst 500 kr i mina butiker så får du Lipset gratis!
  • Septembererbjudandet att få en lott när man handlar ligger också kvar tills lotterna är slut.

 

0 kommentarer

Det finns inga kommentarer ännu. Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar