Äntligen är den klar! Ny hemsida...

Blogg 1a

Det är verkligen en djungel! Att bygga en hemsida kan göras på så många sätt och på så många ställen.

Jag har ganska höga krav eftersom jag vill kunna göra så mycket på min hemsida. Det vore ju lättare om jag bara var sångerska och konstnär, bara hade en stiftelse eller bara hade en butik. Men jag gör allt det och lite till så det har inte varit helt enkelt att hitta det som passar bäst.

Men nu är den klar (nästan)! Så roligt! Jag hoppas att det ska bli lättare att hitta till de olika delar just du är intresserad av.

Trevlig surfning !

5 kommentarer

Catrin Sjögren
 

Hej och så kul med ny sida. Var på Gran Canaria för några år sen...tror 2010 där du sjlng i Svenska kyrkan i Playa del ingles. Åh vad jag ville göra desamma. Jag sjöng på playa del sol. Nu är det mer kyrkor ...och hemma i köket. Går även din sångkurs du erbjöd och inspireras. Mvh CATRIN

Läs mer
Läs mindre
Lena Maria Vendelius
Personal
 

Å vad roligt att höra! Tack för fina ord. Och lycka till med din sång :-) 

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt
Patrik Vendelius
 

Vilket arbete du lagt ner. Mycket bra hemsida. 

Läs mer
Läs mindre
Lena Maria Vendelius
Personal
 

Tack älskling!!!! Du har ju supportat hela vägen under flera månader...

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt
Anne Bylund
 

Hej Lena Maria! Vilken fin hemsida du gjort vilket gediget jobb. En njutning att titta omkring. Mvh Anne 

Läs mer
Läs mindre
  Avbryt

Lämna en kommentar