Sayonara - vi ses nästa gång

Sverige välkomnade oss hem med 28 gradig värme. Det var ljust hela vägen hem och allt hade blivit grönt och i min trädgård lyste maskrosorna i all sin glans. Att så mycket kan hända på bara två veckor.
Efter några dagars vila så är det härligt att få tänka tillbaka på en lyckad och bra turné. Det var välsignat på så många sätt och jag kände mig inte så trött som jag brukar för jag upplevde att jag själv fick så mycket.

Om man inkluderar presskonferensen som inledde turnén så hade jag 14 framträdanden under 12 dagar och då var näst sista dagen ledig. Vi gjorde 8 inrikesflygningar, 3 tågresor och spenderade ett antal timmar i bilar och bussar.

Varje ställe vi kom till välkomnade oss hjärtligt och det var både kära återseenden och nya bekantskaper. Det var roligt att på flera ställen träffa japanska artister och musiker och framför allt många gospelkörer.

Det finns så mycket att berätta men jag slutar här med att berätta om konserten i Aizu. Anders Wihk och jag hade en konsert där för 20 år sedan då församlingen fyllde 100 år. Då hyrde de den största konserthallen i staden och konserten vi gav där var fullsatt. Det hade aldrig hänt innan. Nu fick jag glädjen att sjunga på deras 120 års jubileum och det var fullsatt igen. Mycket hinner hända under 20 år och jag refererade till detta och att livet aldrig blir som man tänkt sig - det blir ofta bättre! Slutade med att säga att om jag blir inbjuden att sjunga på deras 140 års jubileum så kommer jag att vara 65 år. Det får väl i så fall bli min sista konsert innan jag går i pension! (om jag nu går i pension - det är ju väldigt roligt att jobba)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Olle & Marie » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Så fint skrivet & så underbart att du sjöng på begravningen❤️ Det blir tomt på t..”

  • Ulrika Ekström » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i Frid ❤”

  • Margret Wrennstad » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i frid gamle vän, jag får titta på filmklippet från Bräcke tiden. Varför? ”

  • Marcus Alphed » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”En fin vän har lämnat oss. Tack för att du fanns, du gav många människor (inklus..”

  • Cecilia Johansson » 2019 - ett gott nytt år!?:  ”Här blåser det massor. Ska bli roligt med ett nytt år. Kram”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln