Julgransljus

Rea:
59 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
Ask med 20 st. julgransljus
Antal:
Finns i lager
Ask med 20 st. ljus som passar till julgranshållare och änglaspel och annat mysigt i hemmet.

Storlek: 12 x 110 mm

Brinntid: 1,5 timmar
100% stearin

Stearinljusen är helt egentillverkade och gjuts för hand på ljusfabriken i Göteborg. Ett hantverk som ger vackert formgivna stearinljus av absolut högsta kvalitet med lång brinntid.

Lämna aldrig levande ljus utan uppsikt.
Använd en lämplig värmetålig och brandsäker ljushållare under brinnande ljus.
Veken ska vara max 1 cm för att uppnå bästa resultatet. Klipp av veken innan du tänder ljuset första gången om den är längre än 1 cm. Veken ska vara böjd under tiden ljuset brinner, annars kan det uppstå en sotmussla - ifall detta uppstår, släck ljuset, ta bort den och börja om från början.
Placera inte brinnande ljus nära en värmekälla eller på platser med drag. Minsta avstånd mellan ljusen bör vara 10 cm, ju tjockare ljus, desto större avstånd. Fel placering kan göra så att ljuset rinner kraftigt.
Alla stearinljus behöver god syretillförsel. Placeras ett stearinljus i en lykta, bör lyktan vara minst dubbelt så hög som ljuset, det bör även finnas gott om luft runt omkring ljuset.

Dagens samhälle har börjat fokusera mer på den miljöutveckling vi går emot, en stor utveckling av ekologiska produkter har skett på marknaden och människor är alltmer medvetna om att det finns ett miljövänligt alternativ till praktiskt taget allt.
Dessa svensktillverkade stearinljus är framställda av animaliskt och vegetabiliskt fett vilket är en förnyelsebar råvara. Stearinljusen förbränns utan någon som helst påverkan gentemot växthuseffekten. Stearinljusen uppfyller dom hårda kraven för miljömärkning.

Maila mig om du har någon fråga.
Leverantör: Form Factory of Sweden AB