logo Blmp hr

Besöksadress:
Brahegatan 46
553 34 Jönköping

butik@lenamaria.com
070-320 30 77

ÖPPETTIDER
Onsdagar 15.00 - 20.00
Juni och juli semesterstängt
Webshoppen
är alltid öppen!

Jag ordnar olika event och "happenings" i min lokal
LENA MARIAS VARDAGSRUM
Håll utkik på mina Facebook & Instagram sidor

SE ALLA HAPPENINGS »

Vill du ha mina nyhetsbrev? Scrolla ner längst ner på sidan!

Gillar du kvalitativa, vackra
och fina produkter?

Täljsten grå (kopia)

Butik Lena Maria är en presentbutik med varor som har som mål att främja och bevara det Svenska hantverket, designen och produktionsarvet och samtidigt hjälpa de mest utsatta i världen genom Fair Trade.

Dessutom säljer jag mina egna CD, DVD, böcker och tavlor, samt reproduktioner i form av posters, brickor, pussel, böcker, kort och kalendrar av Mun- & Fotmålarna.

Beställ enkelt via butiklenamaria.com och hämta i min butik om du bor nära, annars skickar jag!

Instagram

Instagram


Detta händer i
LENA MARIAS VARDAGSRUM

SYJUNTA

kelly-sikkema-p1ZgObLpa0A-unsplash

ONSDAGAR är ni alla välkomna till min lokal på Brahegatan 46, på Torpa i Jönköping, för att sticka, vika, sy eller bara träffas.

Kl. 15.00 öppnar butiken och man kan som vanligt komma och handarbeta på syjuntan. Att vara med på syjuntan kostar inte något. Vid 18-tiden finns det fika med smörgås och kaka att köpa. Ta med ditt eget handarbete eller kom förbi och bara umgås och fika.
Bor du längre bort eller om du är hemma pga sjukdom får du gärna vara med via Zoom. Ring/smsa 070-320 30 77 om något inte fungerar.

GRUPPBESÖK

Jag tar emot grupper 10-75 pers. Hör av er om ni vill komma.

Läs mer här » 


ALOE VERA

Att må bra tror jag är något vi alla vill. För mig har det varit viktigt att hålla min hälsa och kropp frisk och stark och därför har jag alltid varit intresserad av kosttillskott och naturens fantastiska produkter som gör att jag får en bättre livskvalité i min vardag.

Precis som många andra har jag haft problem med min hy, rosacea och kliande hårbotten. Min benprotes kliar och skaver ofta och som 50+-are är man ju torr både här och "där"!

De bästa produkterna på marknaden, som jag hittat och nu använt i flera år, är aloe vera-produkter. De får mig att må bra- både på utsidan och insidan!

Jag hjälper dig gärna att hitta produkter som kan passa och hjälpa dig. Dyk in i butikens innehållsrika webbsida och hitta just det som får dig att må bra. Och som sagt, hör av dig om du undrar något! 

Kosttillskott & Näring

BESÖK, LÄS MER OCH SHOPPA »

VILL DU JOBBA I MITT TEAM?

Att jobba med Forevers Aloe Vera produkter som oberoende återförsäljare är superkul.

Både min man och jag är intresserade av att leva ett hälsosamt och gott liv och där passar Forever in. Det är många härliga kollegor och ett jobb som är väldigt flexibelt där jag själv bestämmer hur mycket jag vill satsa.

 

Är du nyfiken? Hör av dig så berättar jag mer. Her förutsättningslöst.
Det är viktigt att du får veta hur allt fungerar och man jobbar innan du tar ställning till om det är något för dig.

MAILA NU »