Utställning i Karlshamn hela Juli

Lördagen den 4 juli hade jag vernissage på Café Villa Utsikten. Ett supercharmigt ställe med utsökt läge vid Karlshamnsfjärden. Trots Corona tider så genomförde vi vernissagen. Lagom många kom och vi kunde sitta med bra avstånd mellan varandra. 

Min vän Helen som driver cafét tillsammans med sin man hade bjudit in mig. Det är sista sommaren de driver cafét och villa utsikten ligger ute till försäljning. Så är du sugen på att öppna ett eget café i Blekinge så är detta chansen. Trots Coronatider så slår de rekord i år på antalet besökare!

Hela juli hänger min konst i cafét. Välkommen! Och så kan du passa på att äta en glass i solskenet eller köpa dig en en smarrefika och njuta den med en fantastisk utsikt.

Etiketter: konst vernissage

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kyoko Namai » Would you also like to help me?:  ”I am Japanese Christin. Every morning,I here your Mori no Komochi, then I am fil..”

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln