Pyssla om dig själv!

Njutit av ett bad med ansiktsmask från Forever. Ljuvlig! När jag var "avmaskad" var huden så len och fin, hjälpte också min rosacea mycket bra. Vill du också prova den så hör av dig så berättar jag mer eller kolla in själv. Bor du i Jönköpingsområdet levererar jag till dörrn!

Ansiktsmasken 'Aloe bio-cellulose mask' kommer som 5-pack. Du kan också köpa den tillsammans med en tub Sonya™ refining gel mask förpackade i en fin presentkartong samt en flyer med information om produkterna. Ett utmärkt sätt att hitta din favorit!
Just den här ljuvliga kombon/boxen har bäst-före-datum sista juli. Så jag säljer ut dem med 30% rabatt. Har bara ett par kvar så först till kvarn får dem!

Båda maskerna är jätteenkla att använda: Sonya™ refining gel mask gör jobbet medan du sover och aloe bio-cellulose mask är en smidig sheet mask som ger dig nytt glow på bara 20 minuter, därefter kastar du den i komposten! Läs mer om respektive produkt här:
- aloe bio-cellulose mask
- Sonya™ refining gel mask

PS. Bor du i Jönköpingsområdet levererar jag det du vill handla till dörrn! Det går också bra att boka in en personlig rådgivning där du får personlig konsultation.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter