MÅ BRA - i skuggan av Corona

Vilken konstig tillvaro vi lever i just nu. Allt i min kalender två månader framöver har ställts in eller flyttats fram till hösten. Då kan man ju bli deppig. Fast jag har svårt att bli det. Istället går min hjärna igång och jag får en massa nya ideer vad man kan göra!

Webshoppen är faktiskt det enda som just nu fungerar normalt. Och PostNord fungerar ju också ganska normalt så att handla på nätet borde ju vara attraktivt för många.
För dig som aldrig handlat i min webshop så kan jag berätta att jag har två olika sidor.

Butik Lena Maria är en presentbutik med hemslöjd och hantverk, Svensk design och Fair Trade.
Dessutom säljer jag mina egna CD, DVD, böcker och tavlor, samt reproduktioner i form av kort och kalendrar, brickor, pussel mm av Mun-&Fotmålarna.

Jag är också oberoende återförsäljare av Forevers Aloe Vera produkter. De rekommenderar jag varmt nu i dessa corona-tider. 

Välj mellan olika högkvalitativa juicer och vitaminer fyllda med C-vitaminer som boostar vårt immunförsvar och tvålar och cremer som håller oss rena och fina! 

Jag funderar också på att göra en mini-live-concert i mitt vardagsrum. Är det någon som är intresserad av lyssna i så fall? Kom gärna med önskningar på sånger från min repertoar!
Här kommer en musikvideo. Laughter in the rain (Skratt i regnet) Lite som nu - känna lycka i coronatider...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln