Februarierbjudande i shoppen!

Nu när snön kommit även till oss här i södra Sverige så älskar jag att svepa in mig i denna ljuvliga sjal i mjukaste merinoull med en handvirkad franskant som ger en klassisk men unik look. Merinoullen är ett mjukt material som inte sticks utan andas men samtidigt håller dig varm, det är också smuts och luktavvisande.

Pris: 580 kr

När du köper sjalen hjälper du också kvinnor i Nepal. Min vän Mirjam startade Dinadi tillsammans med sin man för några år sedan när de flyttade till Nepal. Mirjam älskar, precis som jag, att handarbeta och när de flyttade till Nepal lärde hon andra kvinnor att sticka. Dinadi är ett socialt företag med fokus på att skapa etiska sysselsättningsmöjligheter och ett samhälle där varje anställd behandlas med värdighet och respekt. Varje stickare betalas en skälig lön för det arbete de gör och istället för att arbeta på en fabrik, tillverkas Dinadi-produkterna för hand i stickarnas hem, så att kvinnan kan stanna hemma för att vara med sina små barn, ta hand om familjemedlemmar i nöd eller finansiera sina studier.

Sjalen kommer i en vacker box som går fint att använda till andra saker när väl sjalen ligger om halsen. Jag använder min till smycken och hårspännen!

Varje produkt innehåller också en etikett med en signatur av den kvinna som har skapat den, en personlig koppling mellan dig som kund och stickerskan och de olika stickerskorna finns presenterade på Dinadis hemsida.

Februarierbjudande - ett Aloe Lips - perfekt för nariga eller torra läppar nu på vintern. 

KÖP ELLER LÄS MER »

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter