Hitta tillbaka till hälsosamma rutiner efter semestern

Sommaren är en härlig tid för att ta det lugnt, umgås med familjen, resa och bara njuta av livet. Vi njuter av god mat och dryck och det blir lätt så att man skippar de där träningspassen. Fullständigt förståeligt och helt normalt. Man kan alltid hitta tillbaka till mer hälsosamma rutiner efter semestern med en nyttigare kost, tillräckligt med sömn och en motivation att komma igång med en regelbunden träning igen.

Se till att välja en träningsform du trivs med
Om du väljer en träningsform som du faktiskt gillar, kommer du till sist att se fram emot dina träningspass. Chansen är större att du lyckas skapa en rutin som du håller fast vid och du får en mer positiv inställning till träning. Man går från att känna att träningen är ett måste till att se det som en aktivitet som ger en glädje och energi.
Om du vill ha resultat
Förutom en varierad kost, motion och en sund livsstil, kan ett enkelt steg hjälpa dig att garantera att din hälsa är så bra den kan bli. Kyäni har utvecklat ett näringssystem som har hjälpt många människor runt om i världen för att uppnå optimal hälsa. Man har samtlat de bästa ingredienserna och näringsämnena och utvecklat the Triangle of Wellness - tre produkter som samarbetar för att optimera ditt välmående.


VILL DU BOOSTA DIN ÄMNESOMSÄTTNING FÖR ATT BÄTTRE KUNNA
TA UPP NÄRING FRÅN DET DU ÄTER OCH DRICKER?


Nitro-familjen
Nyckeln till att förstå värdet i att använda Triangle of Wellness är Kiäni Nitro. Kyäni Nitro Xtreme* är utvecklat från basen av Kyäni Nitro FX - en koncentrerad blandning av Nono-fruktsaft med en effektiv kombination av vitaminer och mineraler. Kyäni Nitro Xtreme ger dig zink, krom, thiamin och niacin - för att hjälpa din kropp att ta upp mer näringsämnen. Detta kallas för NITRO EFFEKTEN och betyder MER ENERGI till dig och MINDRE BORTKASTADE NÄRINGSÄMNEN.
Kyänis naturbaserade Nitro-produkter ger din kropp vad den behöver för att öka ämnesomsättningen. Nitro Effect har hjälpt människor att se resultat med näring när de inte har lyckats tidigare.
 

"Kyäni Nitro Extreme hjälper mig att få mer fokus och energi vid träning,
arbete och lek med barnen. Jag slipper även träningsvärk när jag tränar."**


Så få ut mer av det du äter och dricker och upplev mer med NITRO-EFFEKTEN! Du kan köpa den på lenamariak.kyani.net.

* Nitro Xtreme innehåller Thiamin & Niacin som bidrar till en normal energihöjande metabolism. Zink som bidrar till normal syrabasmetabolism, normal kolhydratmetabolism, metabolism av makronäringsämnen, fettsyror och vitamin A. Nitro Xtreme innehåller också krom som bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen.
** En "testimonial" från en undersökning om våra kunders erfarenheter från Triangle of Wellness - juli 2018.

Källor till artikeln: https://www.developgoodhabits.com/daily-workout-routine/

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter