Benjamin Blå - ny BOK & CD

Ibland kommer lokala hantverkare, konstnärer, musiker och författare till butiken och undrar om de får sälja sina alster i min butik. Jag har inte riktigt vetat hur jag ska förhålla mig till detta förrän nu.
Magnus Hördegård gav mig sin nya bok och CD. Jag ska erkänna att jag var lite tveksam till en början men tänkte att jag ska läsa boken först. Och vilken bok sedan! Mycket fängslande och jag sträckläste den i solen en av de där riktigt varma och sköna dagarna på altanen hemma. Jag både skattade och grät när jag läste.
Så nu har jag bestämt att jag ska ha en gäst i butiken. Magnus bok och CD finns att köpa i min butik fram till jul. Varmt välkommen in! Nu har jag dessutom utökade öppettider:
Onsdag, torsdag, fredag 11.00-18.00 och lördag 11.00-14.00
Boken och CDn finns även i min webshop: lenamaria.com/store

Magnus Hördegård, f 1968, är musiker, pianopedagog, musikskapare och textförfattare. Efter att ha skrivit musik och texter sedan början av 2000-talet, gör han nu debut som författare. Samtidigt som han skrev biografiska romanen "Vägen hem för Benjamin Blå", skrev han också tio poplåtar på svenska. Manuset och låtarna kom inte bara till under samma tidsperiod, de är också sprungna ur samma historia. Skivan heter "Benjamin Blå" och är utgiven av skivbolaget Hördegård Musik.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Olle & Marie » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Så fint skrivet & så underbart att du sjöng på begravningen❤️ Det blir tomt på t..”

  • Ulrika Ekström » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i Frid ❤”

  • Margret Wrennstad » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i frid gamle vän, jag får titta på filmklippet från Bräcke tiden. Varför? ”

  • Marcus Alphed » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”En fin vän har lämnat oss. Tack för att du fanns, du gav många människor (inklus..”

  • Cecilia Johansson » 2019 - ett gott nytt år!?:  ”Här blåser det massor. Ska bli roligt med ett nytt år. Kram”

Bloggarkiv