Juni erbjudande!

Studentfester och skolavslutningar, födelsedagar, kalas och grillkvällar hör ofta Juni månad till. Och varje gång är frågan densamma: - Vad ska jag hitta på att ge?
Därför valde jag som månadens vara en ljusstake som finns i två olika utföranden. Passar såväl på rummet hos en tonåring till det dukade bordet en grillkväll.
De två modellerna är Flowerlight och Heartlight. Läs mer om dem här!

Ljusstakarna tillverkas av Anderssons Design, ett fantastiskt litet familjeföretag i Ängelholm. Det grundades av äkta makarna och formgivarna Maria och Stefan Andersson. Maria har en bakgrund som mönsterkonstruktör och har alltid haft en passion för färg och form och en känsla för att utveckla nya saker i såväl textilier och metall som andra material. Stefan driver sedan många år företag med en industriverkstad och är formgivare och konstruktör med erfarenhet och känsla för form och design. Det var här i familjens industriverkstad som Maria och Stefan började göra prototyper och testa sig fram när idéer om design kom fram. De hade en gemensam dröm om att tillverka stilrena föremål med en unik skandinavisk känsla.

Det är inte förvånande att Maria sysslar med det hon gör. Maria Andersson är en sann entreprenör och präglas av kreativitet, framåtanda och en passion för det hon tar sig för. Genom alla faser i hennes arbetsliv har en röd tråd varit en känsla för färg och form men också med en känsla för business.


Andra produkter i min butik från Anderssons Design finns i bildspelet här:

loading...

Kommentera gärna:

  • Ann-Catrin Bergström • 3 juni 2016 21:19:19
    Hej! Jag har varit hos er och tittat nu två ggr, där i Bergshamra, det fanns så mycket fina kort mm. som ni säljer...och köpte CD skiva av dig då, även köpt en gång tidigare.
    och har köpt kort ni målat också tidigare.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv