Ny Happening planerad 25 maj

Lackade bambuskålar tillverkade av hantverkare i marginaliserade grupper och etniska minoriteter i Vietnam. Lackade bambuskålar tillverkade av hantverkare i marginaliserade grupper och etniska minoriteter i Vietnam.

Onsdagen den 25 maj, kl. 19.00 kommer North & South Fair Trade och gästar Butik Lena Maria. Det ska bli så roligt och jag kan redan nu lova en mycket intressant kväll.

Vi lägger fokus på goda, vackra och originella produkter som är en glädje att både ge och få. Produkterna bygger på traditionella kunskaper och tekniker, som ger tillverkaren en
känsla av stolthet och hopp för framtiden.

North & South Fair Trade har kontor och lager på gården Wrångebäck, som ligger vid Vätterns strand, strax söder om Hjo i Västergötland. Ambitionen på North & South Fair Trade är att hjälpa småskaliga producenter i syd att få bättre levnadsförhållanden, genom att kunna odla, förädla och sälja produkter med högsta möjliga kvalitet. Och med största möjliga hänsyn till miljö och ekologi.
"-När våra kunder upptäcker glädjen i att få njuta av den allra bästa chokladen, de finaste nötterna, de godaste kryddorna och de ljuvligaste tesorterna så är vi övertygade om att man också vill betala lite extra - både för den höga kvaliteten och för att vi ska kunna erbjuda bättre villkor till våra små men ambitiösa producenter och stödja deras utveckling."

Nicolas Berglund Nicolas Berglund

Kl 19.00 bjuds det på fika och sedan får vi lyssna till Nicolas.

Det kostar inget att komma och det finns inget köptvång!!!
Begränsat antal platser, så först till kvarn…
anmäl via tel 036-30 23 32 (ev. svarare) eller
e-post.

Du får 10% rabatt på varorna i butiken denna kväll!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv