APRIL NYTT - Vårallergin borta och jubileum & release på gång!

Nu är det vår! Jag har sett de första snödropparna som tittat fram och isen på sjön utanför mitt hus har gått upp och är snart borta för denna vinter. Härligt!
Denna vår bär glädje på ett annat mer personligt plan också. I hela mitt liv har jag haft riktigt jobbigt med vårallergi. Al och hassel, det allra första som slår ut på våren. Då har jag kvickt beställt tid hos doktorn och fått stark medicin utskriven. Sedan har jag klarat av att sjunga och framträda igen. Färska äpplen, råa morötter, hasselnötter, mandlar m.m. har jag inte heller kunnat äta, det har kliat förskräckligt i halsen när jag försökt. Men nu är all allergi som bortblåst. Jag känner inget av den hassel jag har på min tomt, häromdagen åt jag för första gången ett riktigt friskt och vackert äpple och igår åt jag rivna morötter till middagen. Det är helt otroligt!
Så hur har jag lyckats med detta då? Ja, svaret är Kyäni som betyder “stark medicin” bland urinvånare i Alaska. Jag har ätit Kyäni i två år nu. Förra året kände jag av allergin litegrann men nu efter en lite längre tid så är allt borta. Helt underbart! =D
Vill du prova detta själv så beställer du Kyäni här: lenamariak.kyani.net Din beställning skickas direkt hem till dig.

April månad innehåller också ett 25-årsjubileum! Och det firar jag med en alldeles sprillans ny CD "Lyckliga dagar". Hälften av sångerna har jag skrivit själv. Alla finns inspelade tidigare men då på engelska och många av dem finns bara utgivna i Japan. Nu har jag översatt dem till Svenska och spelat in dem på nytt. Den andra hälften består av Ted & Kenneth Gärdestads vackra sånger. För flera år sedan frågade Arne, Ted och Kenneths pappa, mig om jag inte kunde ta upp ett par av Teds sånger på min repertoar och det gjorde jag på min förra skiva "Ett ögonblick". Men så i år skulle Ted fyllt 60 år och jag firar 25 år och då tyckte jag det var roligt att få tolka fler av Ted & Kenneths varma och fina sånger. Beställ och läs mer här!

För att fira 25 årsjubileet riktigt ordentligt så ger jag även ut
en samlingsutgåva med 3 st CD. Sångerna är hämtade från de
10 CD som jag tidigare har gett ut i Sverige. Jag har gjort tre CD till i början på 2000-talet men de tillhör Universal Music i Japan så dem har jag ingen tillgång till tyvärr.
Beställ och läs mer här!

VÄLKOMNA 13 april kl. 19.00 då jag sjunger några låtar live från skivan! Mer info här!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv