MARS NYTT

I början på varje år skriver jag de brev som skickas ut tillsammans med vårkort, julkort och en kalender från Mun- & Fotmålarna här i Sverige och Norge. I början på varje år skriver jag de brev som skickas ut tillsammans med vårkort, julkort och en kalender från Mun- & Fotmålarna här i Sverige och Norge.
Redan Mars... Jag tycker tiden går så fort. Knappt att man hinner med själv. Men det är väl så när man har mycket att göra!

Februari har varit en riktigt rolig månad! Jag har varit ute och sjungit, bl.a. på Hillesgården i Klippan i Skåne, men också haft många trevliga besök i min butik, skrivardagar med Malin K Eriksson, Afternoon Tea med SPF Seniorerna i Jönköping City, intervjuer bl.a. med ljudtidningen Popcorn, Jmini tittade också in en dag. Läs mer här!

Varje vår blir jag så trött. Senaste veckan har det varit sol och för första gången har det känts som att det snart blir vår. Jag älskar solen som börjar värma och höra dropparna från taken som trillar ner när isen smälts. Men jag är trött. Jag sover massor men blir ändå inte riktigt pigg. Vet inte varför men tror att det är våren. Jag är helt enkelt inte van vid så mycket ljus. Men det är ändå härligt när vårens första tecken visar sig!
 

Månadens erbjudande i Mars:
Tea Forté


NU 99 KR (ordinarie pris 119 kr)


Lösté i vacker burk med många olika smaker,
en del av dem helt ekologiska, alla med hög kvalité!
LÄS MER

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Lyssna på YouTube:  ”Hej! Jag ska sjunga Det finns en källa på en begravning snart. Jag undrar vilken..”

  • レーナ » ハネムーンから無事に戻ってきました。:  ”私の名前はNORIKO SUGIURAです。 私のニックネームはレーナです。 あなたの生き方に感銘をうけて、同じ名前を使って生きています。 あなたの生き方にエネ”

  • Jeni » Happy Easter! Mini-concert #2:  ”Dearest Lena-San&Patrik-San, (and Ferdinand)We pray that you had a Happy Easter...”

  • Tua Hado » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tack än en gång för så vacker konsert. Du välsignar oss verkligen. Du är mycket ..”

  • Sonja Jönsson » Glad Påsk! Minikonsert nr 2:  ”Tänk att få så mycket positivt på några minuter. Tack Lena Maria”

Bloggarkiv