FEBRUARI NYTT

Nu börjar det ljusna! Dagarna är lite längre och stundtals känns det nästan som att våren tittar fram. Men man får nog räkna med mer snö och minusgrader framöver i alla fall. För barnens skull önskar jag det till sportlovet i alla fall!

Tog en bild på vägen hemifrån när det snöat en hel natt. Mysigt! Tog en bild på vägen hemifrån när det snöat en hel natt. Mysigt!


Januari har varit fantastiskt vackert! Men kallt... -19° hade jag som kallast hemma. Det smällde i huset under nätterna. Glad att inte strömmen gick. Men nu är det +grader och barmark.

Februari bjuder på ett bra pris på en månadens vara!

Hallon/Lakrits Toffee
NU 35 KR (ordinarie pris 49 kr)

Urgoa godisbitar
Lakrits är ju "nyttigt" sägs det. Jag vet inte om det är så - men ett som är säkert är att dessa glutenfria Hallon/Lakrits kolor får en att njuta!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olle & Marie » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Så fint skrivet & så underbart att du sjöng på begravningen❤️ Det blir tomt på t..”

  • Ulrika Ekström » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i Frid ❤”

  • Margret Wrennstad » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”Vila i frid gamle vän, jag får titta på filmklippet från Bräcke tiden. Varför? ”

  • Marcus Alphed » Kent Nilhag - R.I.P.:  ”En fin vän har lämnat oss. Tack för att du fanns, du gav många människor (inklus..”

  • Cecilia Johansson » 2019 - ett gott nytt år!?:  ”Här blåser det massor. Ska bli roligt med ett nytt år. Kram”

Bloggarkiv